Вино Tokaji 6 Puttonyos ASZU 2002 біле лікерне 22,8% цукру 0,5л

Виробник: Kereskedohaz (Угорщина)
Штрихкод:5999546891553
Наявність:89

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових кексів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 5-7% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти і сир.

Tokaji Szamorodni Edes Sweet біле солодке - вино золотисто-янтарного кольору, виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт шляхом обробки здорових і перезрілих ягід з лози разом, без сортування. Якщо завдяки погоді в суміші більше перезрілих ягід, то цукристість виноградного соку буде вище, але він не зможе повністю перебродити, тому у вині залишається природна цукристість і виходить солодке вино Tokaji Szamorodni Edes Sweet.

В ароматі типові для Токаю ноти гільяжа і шоколаду. Розкішний смак наповнений тонами волоських горіхів, засушених фруктів і марципанових

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів

Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 роківНадмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.