Вино Tokaji 3 Puttonyos ASZU 2001 біле солодке 7% цукру 0,5л

Виробник: Kereskedohaz (Угорщина)
Штрихкод:5999546890525
Наявність:923
  • 104 грн
  • 75 грн


  • 104 грн
  • 75 грн

Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Зміст спирту: 11-13 об.
Зміст цукру: 7-9% об.

Кращі супутники цього вина - фрукти, десерти.


Tokaji Aszu 3 puttonyos - це угорське напівсолодке біле вино, яке виготовляється з винограду Харшлевелю і Фурмінт за особливою технологією зі звичайного і зародзиненого винограду, вирощеного в регіоні Токай. Вино піддається витримці в дубових бочках у власних льохах компанії Tokaj Kereskedohaz. Вино Aszu готують з зморщених, в'ялених виноградних ягід, заражених цвілевих грибком botrytis cinerea.

Вино Tokaji Aszu 3 puttonyos володіє золотистим кольором і елегантним фруктовим ароматом. Смак приємний, з відтінками меду і айвового варення, які доповнюються нотками волоського і лісового горіхів.

Оптимальна температура подачі: 8-10 ° C.

Характеристики вина
вміст цукру десертне
колір біле

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів

Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 роківНадмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.