Вино Cotnar cолодке (десертне)

Чи знаєте ви, що улюблений напій всесвітньо відомого перського поета не тільки радує смак, але і несе багато користі нашому організму? Звичайно, самим «еталонним» лікарі вважають сухе вино. Однак його терпкий смак до душі не всім, та й не з кожним блюдом такий напій поєднується. Вам більше до душі п'янкий присмак кріплених марок? Хороша новина: солодке вино, біле або червоне, теж несе нашому організму чималу користь. Звичайно ж, за умови, що вона виготовлена ​​з якісного винограду без допомоги таблиці Менделєєва.


Порівняння товарів (0)

Вино ТРОЯНДА біле десертне 6 років витримка 0,75л

Вино ТРОЯНДА біле десертне 6 років витримка 0,75л

Cotnar Trojanda (Cotnar Hills) біле солодке - ароматне біло-бурштинове сортове вино, витримане 6 років. На більшості площі власних виноградників дозрівають винні сорти винограду, в тому числі солодкий і пряний Трамінер, з якого вж..

На складі - 6 шт

105 грн

Cotnar Trojanda (Cotnar Hills) біле солодке - ароматне біло-бурштинове сортове вино, витримане 6 років. На більшості площі власних виноградників дозрівають винні сорти винограду, в тому числі солодкий і пряний Трамінер, з якого вж..

105 грн
Настій плодів Сливи (Monte Cote) рожевий солодкий 13,5-15% цукру 0,75л

Настій плодів Сливи (Monte Cote) рожевий солодкий 13,5-15% цукру 0,75л

Monte Cote Dolce рожеве солодке - настій плодів сливи на виноградне вино, зробленому з винограду білих, червоних і рожевих сортів. Колір вина ніжно-рожевий. Букет тонкий, фруктовий, з відтінком мигдалю. Смак солодкий, насичений, а..

На складі - 4 шт

54 грн

Monte Cote Dolce рожеве солодке - настій плодів сливи на виноградне вино, зробленому з винограду білих, червоних і рожевих сортів. Колір вина ніжно-рожевий. Букет тонкий, фруктовий, з відтінком мигдалю. Смак солодкий, насичений, а..

54 грн
Настій плодів Сливи і Аличі (Monte Cotе) білий солодкий 13,5-15% цукру 0,75л

Настій плодів Сливи і Аличі (Monte Cotе) білий солодкий 13,5-15% цукру 0,75л

Monte Cote Dolce біле солодке - настій плодів сливи і аличі на виноградне вино, вироблений з винограду білих європейських сортів. Колір вина насичено-солом'яний. Букет тонкий, фруктовий. Смак солодкий, насичений, але без нудотност..

На складі - 27 шт

55 грн

Monte Cote Dolce біле солодке - настій плодів сливи і аличі на виноградне вино, вироблений з винограду білих європейських сортів. Колір вина насичено-солом'яний. Букет тонкий, фруктовий. Смак солодкий, насичений, але без нудотност..

55 грн
Настій плодів Чорносливу і Терену (Monte Cote) червоний сол. 13,5-15% ц. 0,75л

Настій плодів Чорносливу і Терену (Monte Cote) червоний сол. 13,5-15% ц. 0,75л

Monte Cote Dolce червоне солодке - настій плодів чорносливу і терну на виноградне вино, вироблений з винограду червоних і рожевих сортів. Колір вина рубіновий. Смак поєднує в собі витончені фруктові аромати, тони чорносливу і терн..

На складі - 28 шт

58 грн

Monte Cote Dolce червоне солодке - настій плодів чорносливу і терну на виноградне вино, вироблений з винограду червоних і рожевих сортів. Колір вина рубіновий. Смак поєднує в собі витончені фруктові аромати, тони чорносливу і терн..

58 грн
Показано з 1 по 4 із 4 (1 сторінок)

Чим хороші десертні вина від «Котнар»?

Хороші десертні вина в нашій країні - не розкіш, а дуже популярні і не дуже дорогі напої. Більше половини вин, які потрапляють на столи українців, роблять усередині країни. Однією з найпопулярніших українських марок на думку експертів, а також споживачів, вважається «Котнар». Це - не просто лейбл. «Котнар» - це сучасне виробництво на Закарпатті, яке об'єднує в собі все: від вирощування винограду до виробництва вина, розливання його в пляшки і зберігання в глибоких льохах. Не вірите? Будь-яка людина може відвідати дегустаційний зал цього підприємства, все побачити, а в кінці підняти келишок «живої крові лози» на схилах Карпатських гір.

З чим подають такі вина?

Всі вина можна розділити на аперитиви (подаються до їжі, для посилення апетиту) і діжестіви (напої, гідно завершують трапезу). Десертне вино - класичний дижестив. Воно сприяє травленню, прекрасно поєднується з солодкими стравами, фруктами або морозивом, а також кави. Хоча звичайно, є люди, які не проти налити келишок такого напою і до основних страв - м'яса, сиру, салатів. Це вже справа смаку, а про смаки, як то кажуть, не сперечаються, бо всі вони різні і кожен по-своєму правильний.

Гарне кріплене вино часто використовують і в кулінарії. Як приклад можна згадати популярний рецепт винного желе, англійської соусу Камберленд або груш у винному сиропі. Багато кулінари використовують солодкі вина для просочення тортів і пирогів, гасіння м'яса, приготування паштетів, конфітюрів ... А глінтвейн, ваш кращий зігріваючий один в період осінніх застуд!

Загалом, пляшечку цього закарпатського напою обов'язково потрібно тримати в холодильнику. Випийте її так, як радив Омар Хайям - і тоді кожна крапелька цього благородного напою віддасть вам всю свою користь ... і незрівнянний смак, звичайно ж!