Всі категорії

  • Всі категорії
  • Абсент
  • Біттери
  • Віскі
  • Вермут
  • Вино
  • Горілка
  • Джин
  • Коньяк
  • Лікер
  • Ром
  • Текіла

Лікер

Лікер - це напій, який приготовлений на основі міцного алкоголю (коньяку, бренді, віскі) з використанням різних наповнювачів, що надають смак і аромат. Це можуть бути горіхи, трави, спеції, ягоди і фрукти. міцність лікерів знаходиться в діапазоні 10-40. Кращі лікери виробляються у Франції, Італії, Нідерландах. У цьому розділі представлені знамениті лікери від виробників з прекрасною багаторічною репутацією.

Порівняння товарів (0)
Лікер Amaro Averna (Італія) 0,7л

Лікер Amaro Averna (Італія) 0,7л

rating

239 грн

Averna Amaro Siciliano - чудовий італійський лікер, що виготовляється на основі древнього рецепту, розробленого в 1868 році. До складу напою входить спирт найвищої якості, цукор, а також різні трави, які дають в букет лікеру непов..

Лікер American Honey (Італія) 0,7л

Лікер American Honey (Італія) 0,7л

rating

507 грн

Лікер American Honey (Італія) 0,7 л..

Лікер Baileys 0,5л

Лікер Baileys 0,5л

rating

496 грн

Лікер Baileys 0,5 л..

Лікер Baileys 0,7л

Лікер Baileys 0,7л

rating

680 грн

Лікер Baileys 0,7 л..

Лікер Baileys 1л

Лікер Baileys 1л

rating

884 грн

Лікер Baileys 1 л..

Лікер Brandbar ALLSPICE (запашний перець) 0,75л

Лікер Brandbar ALLSPICE (запашний перець) 0,75л

rating

210 грн

Лікер Brandbar ALLSPICE (запашний перець) 0,75 л..

Лікер Brandbar APRICOT (абрикос) 0,75л

Лікер Brandbar APRICOT (абрикос) 0,75л

rating

210 грн

Лікер Brandbar APRICOT (абрикос) 0,75 л..

Лікер Brandbar CREME de BANANES (банан) 0,75л

Лікер Brandbar CREME de BANANES (банан) 0,75л

rating

210 грн

Лікер Brandbar CREME de BANANES (банан) 0,75 л..

Лікер Brandbar GREEN APPLE (зелене аблуко) 0,75л

Лікер Brandbar GREEN APPLE (зелене аблуко) 0,75л

rating

210 грн

Лікер Brandbar GREEN APPLE (зелене аблуко) 0,75 л..

Показано з 1 по 9 із 83 (10 сторінок)

Виробництво лікерів

Виділяють два способи виробництва лікерів: мацерація і дистиляція. У першому випадку наповнювачі лікеру вимочують в чистому етиловому спирті, вини або бренді, потім настоянка фільтрується і розбавляється водою, або ж, навпаки, закріплюється спиртом до необхідної фортеці. Мацерація може відбуватися протягом тривалого часу - тижні і місяці.

У другому випадку інгредієнти, які надають смак, вимочуються в спирті або бренді протягом короткого часу (максимум тиждень), потім суміш проходить одноразову дистиляцію, в ході якої виділяється "серце" напою, потім дистилят розводять водою до потрібної фортеці. Самі смачний і ароматний лікер - це той, що витриманий в дубовій бочці.

Види лікерів

Трав'яний лікер - як наповнювачі виступають трави і коріння, які надають напою гіркий, терпкий смак. Таким лікерів часто приписуються цілющі властивості. До цієї категорії відноситься німецький Егермейстер і чеський лікер "Бехеровка".

Фруктовий лікер - смак напою досягається за рахунок введення фруктових екстрактів. Цих лікарів налічується велика кількість, вони є в лінійці кожного поважаючого себе виробника - наприклад, банановий, персиковий, динний від Lucas Bols, або екзотичний лікер зі смаком лічі від Джозефа Картрон. Крем-лікери відрізняє густа кремовідной текстура. Вони виробляються на основі одного виду фрукта або ягід. Вважається, що такий лікер вперше був приготований у Франції, сьогодні тут дуже популярні черносмородіновиє крем-лікери.

Яєчний лікер - це знаменитий голландський Advoсaat з густою текстурою і приємним ванільним смаком. Спочатку подібний напій з'явився в Бразилії, де жителі змішували соки з м'якоттю авокадо. У Європі в якості згущувача використовували яйце і трохи трансформували назву. Цей лікер добре поєднується з морозивом та іншими десертами.

Вершковий лікер вперше приготували в Ірландії на основі віскі і свіжих вершків. До цієї групи належить знаменитий Baileys і ще кілька ірландських лікерів, що входять в групу Irish Cream. За ірландської технології в інших країнах стали готувати вершкові лікери та на основі інших напоїв (коньяку, бренді). Знаменитий лікер Бейліз ви зможете купити тут.